Чортків online

В УНІВЕРСИТЕТІ СРІБНОГО ВІКУ – ПЕРШЕ ЗАНЯТТЯ!

 
Сьогодні, 1 березня, в Університеті срібного віку, що діє на базі Палацу дітей та юнацтва, – відбулось перше заняття! 14 новоспечених студентів виявили бажання записатись на курс «Малювання».
Невипадково саме даний курс став відразу таким популярним, адже «лікування мистецтвом» допомагає впоратись із наслідками фізичних недуг, є відмінним способом провести дозвілля з користю для душі і тіла, а також є чудовою профілактикою депресивного стану літніх людей.
Розпочали перше заняття студенти університету із нейрогімнастики – спеціальних вправ для забезпечення цілісної розмови мозку. Після цього студенти почали вивчати техніку малювання, що зветься монотипія. Сутність техніки полягає у перенесенні малюнка з однієї поверхні на іншу за допомогою накладання.
Техніку малювання монотипія називають нетрадиційним напрямом живопису, що дозволяє простим способом самовираження, прояви індивідуальності. За цим принципом легко створювати незвичайні, що заслуговують на інтерес і увагу картинки.
Нагадаємо, що перший семестр в Університеті срібного віку триватиме з 1 березня по 1 червня. Станом на сьогодні можна стати студентом наступних курсів: «Історія української музики», «Малювання», «Англійська мова», «Основи комп’ютерної грамотності», «Рукоділля», «Фітнес».
Також зауважимо, що всі студенти, які систематично відвідуватимуть заняття, після закінчення курсу отримають відповідні сертифікати. Більше того, Володимир Шматько анонсував, що найкращі студенти університету за підсумками першого семестру влітку матимуть можливість абсолютно безкоштовно поїхати у Швецію, в місто-побратим Карлскруну, де теж функціонує подібний навчальний заклад.
Отож, вперед до нових знань! Всі, хто хочуть більше дізнатись про Університет третього віку, можуть долучитись до каналу у Viber https://cutt.ly/l355XJC та спілкуватись із керівницею навчального закладу Наталією Войтенко.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту