Чортків online

Чортківська школа №7: капітальний ремонт триває, тож поки що за партами навчається лише декілька класів

 
У Чортківській школі №7 триває капітальний ремонт. Наразі замінюють систему опалення, віконні конструкції та утепляють будівлю. У зв’язку з цим новий навчальний рік неможливо було розпочати за змішаною формою навчання, як у інших школах громади. За партами навчаються лише 1, 10 та 11 класи, всі інші – поки що дистанційно.
Згідно із даними управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради 96% «першачків» приходять на навчання. А серед старшокласників – 10 та 11 клас – цифра поки що чомусь нижче, лише 50%. Можливо, це пов’язано із тим, що вчора, 6 вересня, до 8:35 ранку діяла повітряна тривога у Тернопільській області.
Втім, як бачимо, більшість батьків і дітей таки підтримують змішану форму навчання, котра однозначно є більш ефективною з точки зору якості та соціалізації дітвори. Під час змішаної форми деякі шкільні предмети діти вивчають очно у школі, а решта – дистанційно через інтернет.
До повноцінного навчання всі учні Чортківської школи №7, сподіваємось, повернуться за декілька тижнів, коли завершаться ті ремонтні роботи, котрі безпосередньо перешкоджають навчальному процесу у школі.
Нагадаємо, що школу №7 капітально ремонтують та термомодернізовують: влаштують відмостки, пандуси; утеплять горища; влаштують покриття над 4-поверховою частиною будівлі; модернізують систему опалення та утеплення трубопроводів; встановлять індивідуальний тепловий пункт; встановлять вентиляційне обладнання; капітально відремонтують та оздоблять стіни всіх ганків, відремонтують сходи на внутрішньому подвір’ї школи, встановлять блискавкозахист, а також змонтують сонячні електростанції та тепловий насос для гарячого водопостачання.
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту