Чортків online

Вивільненим працівникам РДА служба зайнятості Чортківщини сприяє у працевлаштуванні!

Якщо на підприємствах, в організаціях, установах передбачається масове вивільнення працівників, фахівці служби зайнятості надають ряд послуг та консультацій як роботодавцю, так і вивільнюваним працівникам. Так, до моменту вивільнення працівників, в грудні 2020 року та в січні 2021 року, працівники Чортківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості провели зустрічі з керівництвом та з вивільнюваними працівниками РДА, під час яких мова йшла про актуальні на ринку праці вакансії, соціальні послуги служби зайнятості. Паралельно відбулися зустрічі з головами ОТГ, на яких сторони обговорили професійний склад вивільнюваних з РДА працівників та можливість їх працевлаштування у громадах.

На 1 лютого 2021 року служба зайнятості оперувала інформацією про наявність 36 вакансій на Чортківщині, з них 14 – для службовців. Слід зазначити, що коли звільнені працівники адміністрації звернуться в службу зайнятості, то якщо не вдасться знайти їм роботу в державних установах, то відповідно буде здійснюватись підбір роботи в інших роботодавців, яким також потрібні кваліфіковані бухгалтери, економісти чи менеджери, відповідно до досвіду роботи та фаху з врахуванням побажання щодо працевлаштування в інших видах трудової діяльності.

Кар’єрний радник під час індивідуальної бесіди з клієнтом також врахує ступінь його трудової активності та мобільності, обставини, які можуть бути перешкодою при працевлаштуванні; за потреби – порадить пройти профнавчання чи підвищення кваліфікації; обговорить можливості відкриття власної справи. При бажанні, окремі категорії осіб з числа вивільнених працівників РДА можуть безкоштовно отримати ваучер на навчання для підвищення своєї конкурентоздатності на ринку праці.

Вивільненим працівникам РДА служба зайнятості Чортківщини готова максимально сприяти у працевлаштуванні!

 

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту