Чортків online

Одинокі пенсіонери Чортківської громади напередодні Дня Святого Миколая отримали солодкі подарунки

Декілька років поспіль раніше у Чорткові, а тепер – у Чортківській міській територіальній громаді діє програма «Милосердя», згідно з якою з бюджету громади виділяють кошти для фінансової підтримки самотніх пенсіонерів та людей з інвалідністю.
 
Сьогодні 215 підопічних територіального центру соціального обслуговування, практично всі вони – одинокі пенсіонери, люди з інвалідністю, малозабезпечені, потребують постійного догляду, є і прикуті до ліжка. До них не так часто навідуються, для більшості з них їхня кімната – це їхній світ, в якому вони живуть, а спогади – то єдина ниточка, яка зв’язує їх із колишнім життям. У кожного з цих немолодих жінок і чоловіків – своя життєва історія… Тому щоразу так радо вони зустрічають соціальних працівників, які до них навідуються.
 
Напередодні Дня Святого Миколая соціальні працівники територіального центру, які опікуються та допомагають самотнім пенсіонерам, рознесли у їхні домівки солодкі подарунки. На закупівлю солодощів із бюджету громади виділили 20 тис. грн.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту