Чортків online

Ремонти об’єктів інфраструктури продовжуються

Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василь Воціховський спільно з головним інженером КП “Чортків-дім” Ігорем Цьомиком проінспектували хід виконання робіт по встановленню дитячих майданчиків по вул. Залізнична 90, В. Великого 22.

У дворі будинку по вул. В. Великого, 16, встановили новий шаховий стіл з мармуровою дошкою, а також оновлено стару лаву та встановлено одну нову.

Працівниками Чортківського комбінату комунальних підприємств розпочато капітальний ремонт тротуару по вул. Б. Лепкого та поточний ремонт тротуару по вул. Січових Стрільців. Проводиться ремонт під’їзду, а саме: побілка стін, фарбування сходових маршів, перил та панелей стін будинку, що по вул. Ст. Бандери, 15.

З метою встановлення додаткового дорожнього освітлення по вул. Ст. Бандери (поруч з пам’ятником “Борцям за волю України” ), робітниками Чортківського комбінату комунальних підприємств на чолі з начальником ККП Віталієм Цариком та Чортківського РЕМ встановлюються три опори ліній електромереж.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту