Чортків online

Відбулась позачергова сесія міської ради

На 29 позачерговій сесії, яку провів міський голова Володимир Шматько розглянуто три питання.

Одноголосно депутати надали дозвіл Чортківській міській раді на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя В. Великого, 4б в м. Чорткові (ЗОШ I-III ст. № 5).

Це рішення є наступним послідовним кроком після прийняття на 28 позачерговій сесії міської ради, що відбулась 22 серпня п.р. в комунальну власність міста Чортківську загальноосвітню школу № 5.

Розглянувши протокол засідання конкурсної комісії з відбору виконавців робіт із оцінки земель, депутати одностайно затвердили протокол засідання конкурсної комісії від 22.08. 2017 № 4 з відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих по вул. С. Бандери, 60 та С. Бандери, 60 Д в м. Чорткові та визнали переможцем конкурсу ФО-П Олену Вірковську.

Цим же рішенням депутати уповноважили міського голову Володимира Шматька укласти договір на виконання послуг з оцінки земель з переможцем конкурсу Оленою Вірковською.

Варто зазначити, що міська рада як орган місцевого самоврядування мала право укладати договір будь з ким на власний розсуд, не проводячи конкурс на визначення суб’єктів по виконанні цих робіт, так як на законодавчому рівні така норма не регламентована.

Проте, задля прозорого і незалежного визначення виконавця робіт із оцінки земель, комісією розглядались конкурсні пропозиції від трьох фірм. За результатами і було визначено переможця.

Наступне питання, погоджене депутатами стосувалось внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 491 “Про міський бюджет на 2017 рік”.

  

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту