Чортків online

У Чорткові з’являться туристичні вказівники та інформаційний тубус

Одним із рішень виконавчого комітету стало затвердження схеми туристичного ознакування Чорткова. Згідно з ним, незабаром в історичній частині міста з’являться вказівники та туристично-рекламний тубус.

Красиво оформлена соціальна реклама, яка не псує, а навпаки доповнює «обличчя» міста буде розміщена на окремих табличках тубуса. Туристи зможуть ознайомитися із картою Чорткова, дізнатися про готелі та хостели й визначитись із місцями, де можна смачно попоїсти. Загалом на тубусі буде 18 інформативних ікон формату А2.

Також на трьох локаціях міста буде встановлено три туристичні інформаційні вказівники, на кожному з яких буде по 8 напрямків. Вони будуть розташовані у найбільш людних та цікавих для туристів місцях – вул. Залізнична (поблизу ЗОШ І-ІІІ ст. №6), вул. Ст. Бандери (біля «Райфайзен Банк Аваль») та неподалік площі Ринок (поблизу магазину «1000 дрібниць»). З їх допомогою гості міста зможуть краще орієнтуватися в Чорткові, відшукати бажані пам’ятки архітектури та визначні місця.

Першим кроком до створення ще однієї важливої і не менш цікавої туристичної локації у місті стало рішення виконкому щодо затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництва (облаштування) оглядового майданчика по вул. Олени Теліги в м. Чорткові». Даний об’єкт стане чудовою окрасою міста. Тут можна буде помилуватися красотами Чорткова та побачити всі його архітектурні пам’ятки з висоти. Передбачено, що оглядовий майданчик буде оснащений лавочками для відпочинку, декоративними рослинами, ліхтариками тощо.

Згідно з проектно-кошторисною документацією, будівництво даної споруди вартуватиме 798 700 грн, кошти планується залучати з українських та міжнародних грантових проектів та програм.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту