Чортків online

Відбулось чергове засідання сесії міської ради

Вчора, 28 лютого, відбулось пленарне засідання чергової 52-ї сесії Чортківської міської  ради, котре провів міський голова Володимир Шматько. На засідання прибули 27 депутатів із 34 обраних.

Зокрема, депутати розглянули та затвердили Положення про Муніципальну варту. Згідно з ним, «Муніципальна поліція Чортківської міської ради» відтепер носитиме назву «Муніципальна варта Чортківської міської ради».

Також затвердили новий зразок посвідчення начальника та інспекторів Муніципальної варти. Просимо звернути увагу на новий документ муніципалів, адже нещодавно набула розголосу інформація про те, що шахраї, видаючи себе за працівників міської ради, зокрема муніципалів, закликали мешканців міста та приватних підприємців не укладати договори на вивезення сміття та не сплачувати рахунки за інші комунальні послуги.

 

Положення про Муніципальну варту затвердили з метою виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання найменування та ознак належності до Національної поліції України». Інакше кажучи, згідно із останніми змінами у законодавстві, використання слова «поліція» заборонено, тож його замінили на «варта».

Також депутати заслухали та обговорили звіт директора Чортківської міської музичної школи Олега Цуркана та директора Чортківського міського комунального закладу «Палац дітей та юнацтва» Руслана Пироговського. Члени депутатського корпусу внесли свої пропозиції щодо покращення роботи даних установ і визнали їхню роботу задовільною.

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту