Чортків online

Ходить Святий Миколай

В РБК ім. К. Рубчакової відбувся святковий захід «Дива Святого Миколая», присвячений Дню Святого Миколая, для дітей-сиріт, дітей-переселенців, дітей, сім’ї котрих опинилися у важких життєвих обставинах, дітей з обмеженими фізичними можливостями і дітей, батьки яких були або є учасниками бойових дій в зоні АТО.

На святковому заході були присутні представники міської і районної влади, духовенство, маленькі і дорослі жителі нашого міста і району.

Всечесні отці привітали усіх зі святом і побажали слідувати прикладу Святого Миколая Чудотворця й допомагати усім, хто цього потребує, дарувати оточуючим тепло та любов. 
Духовні отці закликали малечу бути слухняними не тільки у переддень свята, а й впродовж усього року та традиційно, разом з присутніми заколядували “Ой, хто, хто Миколая любить”.

Діти та батьки отримали чудові враження, заряд позитивної енергії на наступний рік. Свято Миколая завжди незабутнє дійство, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, безліч подарунків, здійснення усіх мрій та побажань.

Святкового настрою, радості й дивовижних сподівань присутнім додала концертна програма, яку підготував творчий колектив РБК імені К. Рубчакової , Чортківської міської комунальної музичної школи, хореографічний колектив Джуринської районної комунальної дитячої музичної школи,танцювально-акробатичної студії «Люк ара», Пробіжнянської районної комунальної дитячої музичної школи та ін.
Не обійшлось й без святкового чуда – зустрічі з Святим Миколаєм і ангеликами.

На завершення свята діти отримали подарунки від Святого Миколая, котрі йому допомогли придбати служба у справах дітей міської ради і Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради.

Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради закуплено 300 подарунків на суму 21тис. грн. згідно з Програмою «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2018-2021 р.р.» для дітей з обмеженими фізичними можливостями і дітей, батьки яких були або є учасниками бойових дій в зоні АТО.

Згідно з міською Програмою «Подолання дитячої бездоглядності і безпритульності на 2016-2018 р.р.» служба у справах дітей придбала подарунки на 7 тис. 800 грн. 
Подарунки отримали 60 дітей-сиріт і дітей, сім’ї котрих опинилися у важких життєвих обставинах, дітей-переселенців.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту