Чортків online

Відбулась позачергова сесія міської ради

На XXV позачерговій сесії міської ради, яку провів міський голова Володимир Шматько за участі 20 депутатів із 34 обраних розглянуто 5 питань. 
Зокрема, ураховуючи рішення обласної ради від 05 липня 2017 року № 605 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, яким за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворилися на початок бюджетного періоду міській раді виділено субвенцію у сумі 1 млн.190 тис. грн. на придбання шкільного автобуса, що становить 70 % його вартості, депутати внесли зміни до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 491 “Про міський бюджет на 2017 рік” та виділили за рахунок коштів міського бюджету 510 тис. грн., що становить 30 % вартості шкільного автобуса.

Погодили депутати і внесення змін до рішення міської ради від 13 жовтня 2016 року № 348 “Про затвердження міської Програми розвитку волейболу і баскетболу на 2016-2010 роки”, а саме: у додатку 1 “Орієнтовне ресурсне забезпечення програми” у 2017 році на фінансування міських (дорослих та дитячо-юнацьких) волейбольних команд та проведення навчально-тренувальних зборів передбачено кошти у сумі 90 тис. грн. замість 60 тис.грн., а також на фінансування міських (дорослих та дитячо-юнацьких) баскетбольних команд та проведення навчально-тренувальних зборів передбачено 270 тис.грн., замість 200 тис. грн.

З метою створення умов для розвитку ефективної системи теплопостачання у м. Чорткові, враховуючи економічну доцільність та господарську необхідність проектування, будівництва, розширення та модернізації діючих джерел теплової енергії і теплових мереж та, розглянувши розроблену ТОВ “АТОН ІНЖИНІРИНІ (м. Київ) Схему теплопостачання м. Чорткова, депутати затвердили запропоновану Схему.

Впродовж пленарного засідання прийнято рішення про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів міського бюджету, а також покладено відповідні повноваження на замовника природоохоронних заходів.

 
Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту