Чортків online

Представники ІМАНС зустрілись з освітянами Чорткова

У приміщенні міської ради відбулась зустріч представників Польсько-Української Фундації «Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці» (ІМАНС, м. Львів) з освітянами, депутатами та працівниками структурних підрозділів міської ради.

Звертаючись до присутніх заступник міського голови Роман Тимофій зазначив:

«Ця зустріч є дуже важливою для освітян міста, які прагнуть підвищити кваліфікацію та покращити свої знання з іноземної мови. Тому, сподіваємось, що наше спілкування буде корисним й матиме практичне продовження». 

Директор організації ІМАНС Оксана Цмоць ознайомила присутніх з програмою наукового стажування для освітян у Фінляндії, котре проходитиме з 14 по 20 жовтня п.р. 

Проходження цього стажування передбачає освоєння проектного підходу в організації навчального процесу у закладах освіти Фінляндії. Також воно поєднується з інтенсивним вивченням англійської мови в Західно-Фінляндському Коледжі у міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик та пізнанням культури Фінляндії.

По закінченні курсу учасники отримають сертифікат про наукове стажування в ЄС – 108 годин (36 годин лекторних занять та 72 – самоосвіти), сертифікат про рівень знань іноземної мови –В2.

Детальна інформація та реєстрація: http://www.iiasc.org/?p=1862

Також, учасники зустрічі дізнались від спеціалістів львівської організації про можливість взяти участь у семінарі «СТАЖУВАННЯ В МІЖНАРОДНИХ МІЖУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ», Відень-Будапешт, що проходитиме з 21-25 жовтня цього року. Метою даного проекту є залучення високо мотивованих молодих спеціалістів з України до процесів підтримання миру і міжнародної безпеки. Учасники семінару матимуть можливість ознайомитися із роботою та кар’єрними можливостями в міжнародних організаціях.

Розповідаючи про переваги такого навчання, директор організації ІМАНС Оксана Цмоць відповіла на численні запитання присутніх. 

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту