Чортків online

Депутати заслухали та схвалили хід виконання міських програм

На черговій 36 сесії міської ради депутати заслухали звіти начальників відповідних структурних підрозділів про хід виконання прийнятих міською радою програм.

Зокрема, про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Чорткова за 2017 рік прозвітувала новопризначений начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності, депутат міської ради фракції “Солідарність” Світлана Черниш.

Аналізуючи соціально-економічний і культурний розвиток міста, Світлана Степанівна детально охарактеризувала стан промисловості, дорожньої інфраструктури, заходи по енергоефективності, капітальне будівництво та інвестиційну діяльність, житлово-комунальне господарство та енергозбереження, бюджетно-податкову політику та фінансову діяльність тощо. 
Заслухавши та обговоривши стан виконання Програми у 2017 році депутати вирішили взяти її до відома.

З метою забезпечення комплексного розвитку м. Чорткова на 2018 рік депутатами затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку на 2018 рік. Програма розроблена відділом економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності спільно із структурними підрозділами міської ради.

Також заслухано звіти начальника відділу культури, туризму, національностей та релігії Наталії Ващишин про виконання Програми проведення культурно-мистецьких заходів в м. Чорткові у 2017 році, 
Програми соціальної підтримки дітей, сім’ї та молоді на 2015-2017 роки (доповідач — начальник Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Руслан Пліщук), 
Програми забезпечення розроблення містобудівної документації (генерального плану м. Чорткова), (доповідач — начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Уляна Глущук).

Після обговорення звіти керівників відповідних структурних підрозділів взято до відома.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту