Чортків online

Проект порядку денного та регламенту роботи дев’яносто сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

                                                             Проект 

 порядку денного та регламенту  роботи   девяносто сьомої сесії                  

                Чортківської   міської ради VІІІ скликання

 1 Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорткова».

2 Про затвердження Положення про старосту старостинського округу Чортківської міської територіальної громади в новій редакції.

3 Про внесення  змін  до рішення міської ради від 04 лютого 2022року №936  « Про відзнаки Чортківської міської ради».

4 Про створення медичного пункту тимчасового базування та затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування на території Чортківської міської територіальної громади.

5.Про затвердження фінансових планів на 2025 рік КНП «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чортківської міської ради, Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради.

6 Про надання дозволу КНП «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради  на списання майна.

7.Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна розташованого на      території Чортківської міської територіальної громади для подальшого    набуття права комунальної власності.

8.Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта малої приватизації, що належить Чортківській міській територіальній громаді в особі Чортківської міської ради – нежитлового приміщення в м. Чортків по вул. Б.Лепкого,1А.

9 Про надання дозволу на приватизацію комунального майна (автогрейдера).

10 Про затвердження Програми збереження та забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя жителів Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік.

11 Про надання дозволу на  безкоштовну передачу матеріальних цінностей.

12 Про  внесення змін до  Програми  фінансової підтримки комунальних підприємств  Чортківської  міської  територіальної  громади на 2024-2026 роки.

13 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки  комунального підприємства «Чортківський міський транспорт» Чортківської міської ради на 2024-2026 роки.

14 Про внесення змін до Програми розвитку благоустрою та комунального господарства Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

15 Про надання дозволу на безоплатну  передачу на баланс закінченого будівництвом об’єкта.

16 Про надання дозволу КП «Благоустрій» міської ради на закупівлю послуги фінансового лізингу та укладання договору для придбання спецтехніки.

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський міський транспорт» на безоплатну передачу транспортного засобу.
  2. Про звернення депутатів Чортківської міської ради до Тернопільської обласної ради та Тернопільської обласної військової адміністрації.
  3. Про самостійне ведення бухгалтерського обліку закладами дошкільної освіти Чортківської міської ради.
  4. Про зміну найменування закладів дошкільної освіти Чортківської міської ради та затвердження їх статутів у новій редакції.
  5. Про затвердження Статуту Білівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Чортківської міської ради у новій редакції.
  1. Про погодження встановлення фотовольтаїчної електростанції для КНП « Центр первинної медико- санітарної допомоги» Чортківської міської ради.
  2. Про надання дозволу Чортківській міській раді на безоплатне прийняття на баланс матеріальних цінностей та їх безоплатну передачу.
  3. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.
  4. Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.
  5. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 8 грудня 2023 року №1797 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік».
  6. Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Чортківської міської територіальної громади.
  7. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаражу по вул. Северина Наливайка, м. Чортків, Тернопільської області.
  8. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.
  9. Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Копичинецька, м. Чортків, Тернопільської області.
  10. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вулиці Чорний Ліс, с. Переходи, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.
  11. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій на вул. Копичинецькій у м. Чортків Тернопільської області.
  12. Про надання дозволу Дуркач Руслані Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  13. Про надання дозволу Дуркач Руслані Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  14. Про надання дозволу Михайлюку Володимиру Євгеновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Польова,***за межами населеного пункту с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.
  16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  19. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Кулію Михайлу Лук’яновичу, Москалик Галині Михайлівні, розташованої по вул. Нова Штокалівка,*** в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Вербіцькому Михайлу Андрійовичу, Вербіцькій Марії Петрівні, Вербіцькому Ігорю Михайловичу, розташованої по вул. Пліщука,*** в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Лопатинському Григорію Петровичу, Лопатинському Павлу Григоровичу, Лопатинському Віталію Григоровичу, розташованої по вул. Карпина, *** в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована по вул. Вільховець,***за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» за межами населеного пункту с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)) сільськогосподарського призначення (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва) колишнього КПГ «Поділля» на території Чортківського району Тернопільської області.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, що належали до земель колективної власності колишнього КПГ «Поділля» за межами с.Бичківці Чортківського району Тернопільської області.
  27. Про погодження проекту землеустрою (внесення змін) щодо організації території земельних часток (паїв) власникам земельних часток (паїв) колишнього КПГ «Поділля» за межами с.Бичківці на території Чортківської міської ради Чортківського району Тернопільської області.
  28. Про внесення змін в рішення сесії від 16.08.2024 р. № 2202.

50.Про внесення змін в рішення сесії від 29.07.2024 р. №2157.

51.Різне 

                                 Проєкт  РЕГЛАМЕНТУ

 

Для доповіді по питаннях порядку денного – до 10 хв.

Для виступу до 5 хв.

Для запитань до 3 хв.

Для відповіді на запитання до 3 хв.

Роботу  дев’яносто сьомої  сесії Чортківської міської ради VIII скликання завершити до 13 год.

 

 

 

                                                   

                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту