Чортків online

ЯК МОЛОДИМ ЛЮДЯМ РОЗВИВАТИ ЛІДЕРСЬКІ ЯКОСТІ? УСПІШНА ПІДПРИЄМИЦЯ ЯНА КОЗАЧЕНКО ПОДІЛИТЬСЯ СЕКРЕТАМИ

Сертифікована мовна тренерка Кембриджського університету, спікер, підприємиця, радниця міського голови Чорткова на громадських засадах, авторка навчальних матеріалів Яна Козаченко зустрінеться із активною молоддю громади, щоб поділитись власним досвідом, як правильно розвивати лідерські якості, покращувати своїми діями громаду та не боятись відповідальності.
🕰 Коли? 9 жовтня, середа, 13 год.
🏰 Де? Культурно-інтеграційний центр, вул. Ст. Бандери, 37
🙌 Запрошуємо кожного і кожну! Беріть друзів із собою!
Довідково.
Яна Козаченко – візіонер і засновниця EverEnglish Language Agency, компанії, яка надає мовні послуги найвищої якості і якій довіряють представники уряду, ділової спільноти та громадських організацій.
Її нова ініціатива, #мета_мільйон, – це не просто ще один проєкт, це рух, спрямований на «англізацію» мільйона українців з метою побудувати потужну англомовну екосистему для протистоянні пропаганді і дезінформації.
Яна також авторка інноваційного підручника з комунікативної граматики «English Constructor».
Як одна з лідерок галузі, Яна має сильно розвинене відчуття відповідальності. Вона каже: «Я зростаю, аби інші могли зростати зі мною. Кому дано більше знань, ті мають і більше відповідальності – відповідальності піднімати інших до нових висот для реалізації їхнього потенціалу.»

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту