Чортків online

Робоча зустріч представників Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості із Чортківською станцією екстреної (швидкої) медичної допомоги

Сьогодні, 23 вересня 2024 року відбулася робоча зустріч в.о. директора Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Інни Петрик та начальника відділу кар’єрного консультування Тетяни Сусли із завідуючою Чортківської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Тамарою Бачинською, лікарями, фельдшерами, водіями, ектренними медичними техніками даної установи.
✔️У ході зустрічі в.о. директора філії поінформувала про активні програми сприяння зайнятості, про урядову грантову програму «єРобота», згідно з якою можна отримати кошти на відкриття або розвиток власної справи. Особливу увагу звернула на питанні щодо облаштування робочого місця для працевлаштування осіб з інвалідністю I та II групи.
✔️Начальник відділу кар’єрного консультування Тетяна Сусла ознайомила присутніх з Порядком видачі ваучерів на навчання, алгоритмом, за яким здійснюється отримання документа. Ознайомили з переліком професій та спеціальностей, за якими може бути виданий ваучер, а також звернули увагу на категорії громадян, яким можуть бути видані ваучери.
В ході зустрічі обговорено реалізацію державних програм та домовлено про тісну співпрацю в даному напрямку🤝.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту