Чортків online

ВОЇНА ЗСУ, ЧОРТКІВ’ЯНИНА ДЖУМАНА ОЛЕГА ВИЗНАЛИ ОФІЦІЙНО ЗАГИБЛИМ ЧЕРЕЗ СУД

 
У перший день великої війни по власній волі переступив поріг ТЦК та СП, виявивши бажання захищати Україну від московської наволочі. Неодноразово був у найгарячіших точках війни. Через два роки – у лютому 2024 – прийняв свій останній бій на Донеччині. Тіло Героя досі під окупацією. Але рішенням суду Джумана Олега офіційно визнали загиблим…
Джуман Олег Сергійович, народився 19 квітня 1984 року в м. Сокаль Львівської області. Навчався в Сокальській ЗОШ №3, поглиблено вивчаючи англійську мови. Закінчив національний університет «Львівська політехніка», майстер спорту з плавання.
Проходив строкову службу в лавах ЗСУ на посаді стрільця роти охорони військової частини А2802. По життю йшов принципово, дисципліновано та хоробро, завжди маючи твердість у своїх переконаннях. До 2014 р. був жителем м. Львова. З 2014 року другим домом для Олега стало м. Чортків, де він одружився та планував своє майбутнє.
З початком повномасштабного вторгнення наступного дня був на порозі ТЦК та СП, ні на секунду не сумніваючись у правильності свого рішення. Брав участь у заходах, необхідних для забезпеченнях охорони України, перебуваючи в межах району виконання бойових завдань.
15 лютого 2024 року прийняв свій останній бій в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області, служачи інструктором навчального взводу навчальної роти військової частини А3211.
У Героя залишилися мати, дружина, тітка, брати, сестри, племінниці. Тіло Героя досі перебуває на окупованій території…
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту