Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ З’ЯВИВСЯ ПЕРШИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ОБЛАДНАНИЙ РОЗУМНОЮ СИСТЕМОЮ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПОВІТРЯ

 
За результатами соціального партнерства КП «Агенція місцевого економічного розвитку» та всесвітньо відомої української компанії Ajax Systems дитячий центр реабілітації «Дорога в життя» отримав комплект обладнання для моніторингу якості повітря.
Важливо не забувати під час впровадження енергоефективних проєктів про дотримання мікрокліматичних умов в приміщеннях, адже це питання здоров’я дітей та персоналу закладу. Висока концентрація вуглекислого газу погано впливає на працездатність і увагу, викликає апатію та сонливість. Отримані розумні пристрої відстежують рівень температури, вологості та вуглекислого газу в режимі реального часу і повідомляють про це працівників центру, сповіщаючи у т.ч. про перевищення показників.
Дякуємо Ajax Systems за турботу про дітей і підтримку ініціативи!
Нагадуємо, що цю благодійну допомогу було надано як компонент пілотного комплексного проєкту «Енергія для дітей», який здійснює КП «Агенція місцевого економічного розвитку» для забезпечення енергетичної стійкості міського комунального реабілітаційного центру дітей з інвалідністю «Дорога в життя» у Чортківській громаді.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту