Чортків online

НІМЕЦЬКІ ПАРТНЕРИ ЧОРТКОВА ДОСТАВИЛИ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЛІКАРНІ ТА ЛІЦЕЇВ

 
Міжнародна співпраця Чортківської міської ради продовжує приносити дивіденди! На День міста до Чорткова прибув цінний та дороговартісний вантаж із Німеччини у рамках виграного спільного проєкту із містом-побратимом Бад-Зоден-Зальмюнстер.
Ми отримали мобільний рентген-апарат, який може використовуватись за необхідності у будь-якому з відділень Чортківська центральна міська лікарня, а також кухонне обладнання для харчоблоків двох ліцеїв Чорткова: №5 та №7 Освіта й спорт Чортківської МТГ.
👩‍🍳Зокрема кухні ліцеїв поповняться такою новою технікою: газовими плитами, пароконвектоматами, електричними мармітами, холодильниками, робочими поверхнями та мийками з нержавіючої сталі, холодильними столами, гастроємностями різних розмірів із кришками тощо.
ЩО ЦЕ ЗА ПРОЄКТ❓
Чортків та німецький Бад-Зоден-Зальмюнстер, які є містами-побратимами, успішно взяли участь у проекті «Improving civil protection in municipal partnerships with Ukraine 2023». 60 муніципалітетів з України, які обрали у рамках проєкту, мали у розпорядженні бюджет у розмірі 133 тисячі євро. І на ці кошти українські міста обирали із наданого німецьким урядом переліку те, що їм зараз найбільш необхідне. Муніципалітет Чорткова обрав пасажирський бус Ford (який міський голова Бад-Зоден-Зальмюнстера Домінік Брач привіз в Україну 4 вересня 2023 року), а також мобільний рентген-апарат та обладнання для харчоблоків навчальних закладів.
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту