Чортків online

У ЧОРТКОВІ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ МОЛОДІ

 
Команда Чортківської міської ради виграла та реалізувала черговий грант для розвитку міста! Сьогодні урочисто відкрили культурно-інтеграційний центр для молоді. Його облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки по вул. Ст. Бандери.
Проєкт молодіжного центру, підготовлений нашою командою, підтримав благодійний фонд «Рокада» та Агентство ООН у справах біженців, виділивши на ремонтні роботи та закупівлю меблів/обладнання 100 тисяч доларів США.
Молодіжний центр – це зручно та доступно обладнаний простір для роботи, відпочинку та розвитку. Він має сприяти розв’язання нагальних проблем молоді та працювати у профілактичних напрямах. Головна мета – виховувати й розвивати молодь.
Тож тепер молодь Чортківської громади, а особливо усі, хто бажає долучатись до змін у місті та громаді – матиме справді якісні та сучасні умови для праці, зустрічей, обміну думками, відпочинку тощо.
В інтеграційно-культурному центрі передбачено:
✔️ основний простір зі сценою для кіно- та літературних вечорів;
✔️ комунікаційну зону;
✔️ бібліотеку;
✔️ студію звукозапису;
✔️ фотостудію;
✔️ комп’ютерний простір.
❗️ Зазначимо, що усі ремонтні роботи виконані з дотриманням вимог інклюзивності.
Сьогодні протягом дня у щойно відкритому центрі чортківська «молодіжка» працюватиме разом зі своїми колегами-однолітками із міст-побратимів Чорткова.
Сподіватимемось, що відкриття молодіжного центру слугуватиме ще більшим заохоченням для молоді долучатись до покращення умов проживання у громаді та вирішення проблемних питань.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту