Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ПРОВІВ НАРАДУ ІЗ КЕРІВНИКАМИ СФЕРИ ОСВІТИ, МЕДИЦИНИ, ЖКГ ТА КУЛЬТУРИ

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько провів оперативну нараду з керівниками установ та закладів сфери освіти, медицини, житлово-комунального господарства та культури. Обговорили три важливих питання.
1️⃣ Зменшення споживання електроенергії у комунальних закладах – ціль №1. Зважаючи на постійне зростання вартості електроенергії, слід максимально відповідально відноситись до її споживання. Міський голова чекає конкретних пропозицій та кроків від керівників закладів щодо зменшення споживання електроенергії.
2️⃣ Керівники закладів комунальної власності також отримали завдання подати листи із інформацією про стан електропроводки, системи водопостачання та водовідведення. Найбільш важливі та критичні моменти постараються оперативно ліквідувати, щоб успішно пройти важкий опалювальний сезон.
3️⃣ Йшлось також важливість впровадження сортування твердих побутових відходів на 6 фракцій (метал, папір, пластик, скло, органіка, небезпечні відходи), починаючи із комунальних закладів, у першу чергу – закладів освіти: садочків, гімназій та ліцеїв. Прищеплювати культуру сортування сміття та поводження з відходами потрібно змалку.
Возможно, это изображение 15 человек и текст
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту