Чортків online

ЧОРТКІВ І ДОБРОДЗЕНЬ З НАГОДИ 20-ЛІТТЯ СПІВПРАЦІ ПОНОВИЛИ ДОГОВІР ПРО ПАРТНЕРСТВО

 
Із 22 по 24 серпня із робочим візитом у польському Добродзені побувала делегація із Чорткова у складі міського голови Володимира Шматька, начальника відділу економічного розвитку та комунального майна Андрія Натуркача, директора Чортківської ЦМЛ Ростислава Шульського, директора територіального центру соціального обслуговування Руслана Пліщука, депутата міської ради Любомира Махомета та директора ГО «Зелений світ» Олександра Степаненка.
🥳Цьогорічна зустріч представників Чорткова та польського Добродзеня особлива, адже партнерами ми стали партнерами рівно 20 років тому!
🏥У рамках візиту на прохання чортківської сторони було організовано поїздку до повітової лікарні у м. Олесно. Члени делегації детально вивчали роботу реабілітаційного відділення у даному медичному закладі, оскільки над ремонтом аналогічного відділення зараз працюємо у Чортківській центральній міській лікарні.
🙏Також делегація з Чорткова зустрілася з членами асоціації «Добродзень Потребуючим». Асоціація підтримує Чортків від самого початку вторгнення росії в Україну. Під час зустрічі асоціація передала до Чорткова розхідники до медичного обладнання.
🤝Головною подією програми стала участь в урочистій сесії міської ради, під час якої було відзначено двадцяту річницю партнерства між містом Добродзень і містом Чортків, підписавши документ про поновлення партнерства між нашими містами.
🕊Під час урочистої сесії міський голова Добродзеня Агнешка Хурнік передала до Чорткова «Голуба миру», який потрапив до Добродзеня 16 червня 2023 року з їхнього міста-партнера Ган (Німеччина). Цей голуб є одним із 30 мирних голубів художника Ріхарда Хіллінгера, які вирушили у світовий шлях миру. Голуб миру передається з міста в місто, зі школи в школу і з установи в установу. Передаючи його далі, створюється найдовший ланцюжок миру у світі.
🎖Під час урочистої сесії міський голова Чорткова Володимир Шматько вручив найвищу відзнаку «За заслуги перед громадою» Юзефу Влодажу, який протягом багатьо
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту