Чортків online

Проект порядку денного роботи дев’яносто шостої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

1.Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорткова».

2.Про нагородження відзнаками Чортківської міської ради.

3.Про внесення змін та доповнень до Регламенту Чортківської міської ради VІІІ скликання.

  1. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Чортківської міської ради VІІІ скликання.

5.Про затвердження угод про партнерську  співпрацю.

6.Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Чортківської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2024 році.

7.Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду.

8.Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду.

9.Про надання дозволу на приватизацію комунального майна (автогрейдера) КП «Благоустрій».

10.Про надання дозволу на приватизацію нежитлового приміщення в м. Чорткові по вул. Б. Лепкого, 1А.

11.Про внесення змін до рішення ї міської ради від 18 серпня 2022 року “Про затвердження структури виконавчих органів ради та їх загальної чисельності”.

12.Про затвердження договорів з Чортківською міською радою

13.Про внесення змін  і доповнень до рішення міської ради від 8 грудня 2023 року №1797 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік».

14.Про скасування рішення Чортківської міської ради № 1877 від 31.01.2024 «Про внесення змін до Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Чортківської міської територіальної громади та Порядку визначення розміру плати за право тимчасового користування місцями (для розміщення рекламних засобів) на території Чортківської міської територіальної громади».

15.Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с.Горішня Вигнанка по вул.Івана Франка, 2-Б, Чортківського району, Тернопільської області.

16.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів громадського призначення по вул.Олеся Гончара, м.Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

17.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Тиха в м.Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

18.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Копичинецька, 53-Є, м.Чортків, Тернопільської області.

19.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури по вул.Чортківська, с.Горішня Вигнанка, Тернопільської області.

20.Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Чортківської міської територіальної громади Чортківського району тернопільської області.

21.Про надання дозволу Чортківському міському комунальному центру «Дорога в життя» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вул.Степана Бандери,57 в м.Чортків Тернопільської області.

22.Про надання дозволу Чортківському міському комунальному центру «Дорога в життя» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги по вул.Остапа Маньовського,1 в м.Чортків Тернопільської області.

23.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої по вул.Вільховець,12 с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

24.Про надання дозволу ПАП «Дзвін» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва по вул.Дмитра Вітовського,7 в м.Чортків Тернопільської області.

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Горячому Володимиру Романовичу та виділення в натурі (на місцевості) належної йому земельної частки (паю), розташованої за межами населеного пункту с.Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

26.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гулько Тетяні Ярославівні та виділення в натурі (на місцевості) належної їй земельної частки (паю), розташованої за межами населеного пункту с.Переходи Чортківського району Тернопільської області.

27.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

28.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.  

29.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

30.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Переходи Чортківського району Тернопільської області.

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Прондюк Надії Михайлівні земельної ділянки, розташованої по вул. Незалежності в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Южді Оксані Михайлівні земельної ділянки, розташованої по вул. Засело в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Мельничук Галині Леонтіївні земельної ділянки, розташованої по вул. Телевізійна в с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

34.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Хом’яку Роману Володимировичу, Хом’як Галині Володимирівні, розташованої по вул.Вільховець в с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

35.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Козюк Марії Степанівні, Флісаку Богдану Степановичу, Флісак Іванні Григорівні по вул.Олеся Гончара  в м.Чортків Тернопільської області.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Гапію Михайлу Григоровичу, Гапій Галині Іванівні по вул.Засело  в с.Скородинці Чортківського району  Тернопільської області.

37.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність Говіці Андрію Павловичу, Говіці Стефанії Іванівні, розташованої по вул.Перемоги в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Діденку Петру Терентійовичу земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

39.Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельної ділянки Ясінської Марії Михайлівни, Ясінського Михайла Миколайовича, Шуляр Марії Миколаївни  по вул.Київська  в м. Чортків Тернопільської області.

40.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку комунальної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

41.Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що підлягає передачі у власність шляхом викупу по вул. Князя Володимира Великого  в м. Чортків Тернопільської області.

42.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0490 га за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

43.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПП «Росохач м’ясо» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, місце розташування: за межами населеного пункту с.Росохач, вул.Польова,7 Чортківського району Тернопільської області.

45.Про затвердження ТОВ «Фірма Аскольд ЛТД» технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована за адресою м. Чортків, вул.Незалежності,133-А  Чортківського району Тернопільської області.

46.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Данилишин Галині Василівні по вул.Вільховець в с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

47.Про внесення змін до рішення міської ради від 30 травня 2024 року № 2095 «Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами с.Росохач Чортківського району Тернопільської області».

  1. Різне
Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту