Чортків online

ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СЕЛА БІЛА

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із командою зустрілись із активними мешканцями села Біла . Говорили про покращення медичних послуг, можливе оновлення школи, ремонт доріг та обговорювали можливі кандидатури старости села.
🛣 Невдовзі розпочнеться ямковий ремонт струменево-ін’єкційним методом центральної дороги у с. Біла. По сто тисяч гривень виділили на це з місцевого та обласного бюджетів.
🏫 Є ідеї та суттєві напрацювання щодо ремонту приміщення опорної школи у с. Біла. Готуємо грантову заяву на отримання фінансування від закордонних донорів на термомодернізацію школи, заміну системи опалення, електрики, будівництво спортивної зали тощо. Також є думки зробити школу профільною – з поглибленим вивченням певних предметів, зокрема агрономії, фермерства та енергоменеджменту.
🏥 Обговорили роботу первинної медицини у Білій; команди міської ради та Центру первинної медико-санітарної допомоги шукатимуть шляхи покращення якості та доступності медичних послуг.
❓ Також обговорили питання призначення нового старости села. Наразі вакансія залишається актуальною, а претендентів на посаду немає. Сподіваємось, хтось із жителів Білої, заручившись підтримкою місцевих мешканців, виявить бажання працювати на благо рідного села.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту