Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ З’ЯВИВСЯ ДИТЯЧИЙ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГ

 
Чортківська центральна міська лікарня продовжує розвиватись: закупляємо дороговартісне обладнання, ремонтуємо відділення задля покращеного комфорту пацієнтів, працюємо над розширенням переліку медичних послуг, постійно запрошуємо на роботу нових лікарів, розширюючи кількість послуг. Раді повідомити, що у нашій лікарні розпочала роботу дитячий лікар-гастроентеролог Іветта Джугля.
👩🏼‍⚕️Іветта Джугля навчалась на спеціальності «Педіатрія» у Національному медичну університеті імені О. Богомольця. Працювала у Закарпатській обласній дитячій лікарні та «ЦПМСД 2» Шевченківського району м. Київ. Постійно продовжує навчання, беручи участь у різноманітних курсах, конференціях, семінарах, практикумах і т.д.
🏥Дитячий гастроентеролог приймає по буднях у поліклінічному відділенні на 2 поверсі у кабінеті №223 (з 13 до 13:30 обідня перерва). З графіком роботи можна ознайомитись за посиланням https://cutt.ly/pezAx0sL. Щоб потрапити на консультацію до лікаря,
необхідно мати скерування від сімейного лікаря.
Дитячий гастроентеролог – це лікар, який діагностує і лікує хвороби органів шлунково-кишкового тракту в дітей: стравоходу, шлунка, кишківника, підшлункової залози, печінки, жовчного міхура.
Лікар «шлунково-кишкового» профілю вкрай важливий для здоров’я малюка, адже дитячий шлунково-кишковий тракт вирізняється ніжними слизовими оболонками та їхнім рясним кровопостачанням, а через менший секрет шлункового соку та його низькі бактерицидні властивості дитина більш вразлива до збудників шлунково-кишкових інфекцій, і як наслідок – чимало хвороб органів травлення беруть початок ще в дитинстві.
Та й коло відповідальності у дитячого гастроентеролога дещо ширше, ніж у його колег із дорослої клініки. Крім звичної гастроентерологічної специфіки, дитячий лікар дасть рекомендації щодо вигодовування немовлят і дітей раннього віку; допоможе визначити вроджену непереносимість будь-яких продуктів і речовин, хвороби обміну речовин, порушення мікрофлори кишківника.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту