Чортків online

КАНДИДАТУРУ ЖИТЕЛЬКИ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОДАЛИ НА ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

 
Виконавчий комітет Чортківської міської ради порушив клопотання перед Тернопільською обласною державною адміністрацією щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Валентині Драченко – багатодітній матері, яка народила та виховала п’ятеро дітей до восьмирічного віку.
Валентина Драченко родом із Широкинського району Дніпропетровської області. У Чортківську громаду переїхала у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії, шукаючи прихисток для своєї сім’ї. Наразі проживає у с. Біла по вул. Кадуб. У сім’ї Драченків є восьмеро дітей, п’ятеро з них вже досягли восьмирічного віку, що є основною вимогою для присвоєння звання «Мати-героїня».
Надалі Тернопільська ОДА опрацьовуватиме документи на предмет законності висунення кандидатури на нагородження та наявності всіх документів, а потім надішле їх на погодження до Міністерства соціальної політики України.
Після отримання погодження Міністерства соціальної політики України нагородні документи подаються до Офісу Президента України, де формується відповідний Указ Президента України.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту