Чортків online

У ЛАБОРАТОРІЇ ЧОРТКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ЗА РІК РОБЛЯТЬ БІЛЬШЕ 100 ТИСЯЧ АНАЛІЗІВ

Клініко-діагностична лабораторія Чортківська центральна міська лікарня звітує про значні та досягнення та плани на майбутнє. Зокрема кількість проведених аналізів за останні роки демонструє стабільне зростання.
📈У 2022 році було виконано 142 336 аналізів, у 2023 році — 163 618. Станом на зараз у цьому році виконано вже понад 60 тисяч лабораторних досліджень.
У лабораторії з’явилося нове обладнання, зокрема біохімічний аналізатор автоматичного визначення, імунохемілюмінесцентний та гематологічний аналізатори, та чимало іншого сучасної техніки, яка є не у всіх приватних лабораторіях. Через це постійно розширюється перелік досліджень, які можна зробити у лабораторії лікарні.
🧑‍💻Також лікарня закупила обладнання та програмне забезпечення, що дозволило отримали доступ до лабораторної інформаційної управлінської системи LIMS TerraLab. Серед важливих нововведень – з’явилась автоматична передача результатів пацієнту та лікуючому лікарю через телефон, як це роблять приватні лабораторії.
Завдяки цій системі з’явилась автоматична передача результатів пацієнту та лікуючому лікарю телефоном (через Telegram-бот). Також затверджено зразок нового бланку. На бланку є QR-код, відсканувавши який можна переглядати результати аналізів у Telegram, дізнаватись про появу нових лабораторних досліджень, новини лабораторії тощо.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту