Чортків online

ЧОРТКІВ ЗНОВУ ОТРИМАВ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ ВІД СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ «ПЗУ УКРАЇНА»

Група «ПЗУ Україна» є багаторічним активним учасником і партнером благодійних ініціатив у Чорткові та щороку з надає посильну спонсорську допомогу й укріплює давню та дружню польсько-українську співпрацю.
Не став виключенням і цей рік, адже добрі традиції необхідно підтримувати та розвивати.
Саме тому сьогодні, 2 липня, відбулись церемонії передачі благодійної допомоги зразу в три місцеві установи, які опікуються дітками, займаються реабілітаційною та просвітницькою місією: Чортківський міський комунальний центр «Дорога в життя», благодійну організацію «Дім Милосердя», що діє при Бучацькій єпархії УГКЦ та РО «Монастир Згромадження Сестер Святого Домініка».
У рамках візиту представників Групи «ПЗУ Україна», зокрема члена правління Павела Гжешіка, представника чортківського відділення компанії Володимира Пандрака, а також секретаря Чортківської міської ради Ярослава Дзиндри, кожна з зазначених організацій отримала чек на 30 тис. грн благодійної допомоги, а їхні підопічні вихованці – солодкі подарунки зі смаколиками та масу приємних емоцій!
«Для Групи «ПЗУ Україна» важливо продовжувати благодійну підтримку тих, хто в цей непростий час особливо гостро потребує уваги, турботи та позитивних, світлих емоцій», – заявляють у компанії.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту