Чортків online

У ЧОРТКОВІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА НАГОРОДИЛИ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ

Сьогодні, 28 червня, у Центрі культурних послуг ім. К. Рубчакової відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 28-ї річниці з дня ухвалення головного документа кожного українця – Конституції України. Саме Конституція стала наріжним каменем у будівництві української демократії. Український Основний Закон ставить повагу до людської гідності та свободи за найвищу цінність.
🎥Розпочався захід із перегляду документального фільму про історію підготовки та прийняття Конституції України. Разом згадали, яким важким і тернистим був шлях до цієї направду визначної події в історії нашої держави.
👏🔝Також у день, що символізує багато століть боротьби українського народу за свої права, цінності та ідеали, відзначили обдаровану молодь Чортківської громади. Йдеться про переможців олімпіад ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад та турнірів, Всеукраїнського конкурсу ім. Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, спортивних змагань обласного та Всеукраїнського рівнів, а також випускників, які отримали 200 балів з Національного мультипредметного тесту.
🏅 Секретар Чортківської міської ради Ярослав Дзиндра вручив талановитим молодим людям грошові сертифікати, кошти із бюджету Чортківської громади діти отримають вже невдовзі.
☝️Детальніше про переможців олімпіад, турнірів, змагань та конкурсів (хто саме переміг, у чому переміг та що отримає) читайте на сторінці Чортківської міської ради невдовзі.
🎶На завершення всіх присутніх чекало неймовірне виконання кількох музичних і танцювальних композицій від артистів Чортківського центру культурних послуг ім. К.Рубчакової та творчих колективів громади.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту