Чортків online

ЗА ПІВРОКУ СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ НАДАЛО 1 699 ПОСЛУГ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ. ЯК І ХТО МОЖЕ ОТРИМАТИ ТАКУ ПОСЛУГУ

Служба перевезення людей на візках, яка працює у Чортківській громаді на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), дозволяє маломобільним мешканцям абсолютно безкоштовно дістатися до лікарні, ЦНАПу чи будь-якої іншої установи.
☝️На обліку служби «Соціальне таксі» перебуває 95 громадян. За півроку служба перевезення маломобільних груп людей надала 1 699 транспортних послуг.
Варто зазначити, що соціальним таксі на постійній основі користуються вихованці центру «Дорога в життя». Окрім них, спеціалізований транспорт доступний для всіх осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та не мають в особистому користуванні спеціально обладнаних автомобілів.
🚑Автомобілем також тричі на тиждень доставляють 4 людей на гемодіаліз у Копичинецьку лікарню.
Для отримання соціальної послуги з перевезення потрібно зареєструватись у диспетчера територіального центру (м. Чортків, вул. Сонячна, 7) та надати наступні документи:
✅ письмову заяву про необхідність отримання послуги;
✅ копію документа, що посвідчує особу;
✅ копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
✅ копію довідки або посвідчення про встановлення групи інвалідності (за наявності);
✅ медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі (потребу в транспортному перевезенні спеціалізованими автомобілями).
Зауважимо, що пакет документів потрібно подати лише один раз перед першим замовленням послуги для створення особової справи. Всі наступні замовлення послуги відбуватимуться безпосередньо через телефонний дзвінок: 2-17-03, вказавши потрібну дату та час, власну адресу, а також адресу, куди потрібно їхати. Рекомендовано замовляти послугу хоча би за добу запланованої поїздки.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту