Чортків online

ПРО ВАЖЛИВЕ ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 
Сьогодні, 19 червня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому розглянули 27 питань порядку денного. Про найважливіші із них читайте далі.
🛠 Надали дозвіл КП «Благоустрій» на поточний ремонт ділянки дороги від вул. Кн. В.Великого до ДНЗ №7. На балансі підприємства є вільна бруківка, яку і використають для ремонту дороги.
🏘 Внесли зміни до «Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання ВПО…», спростивши процес взяття на облік людей, що потребують житла. Раніше заяви розглядала спеціальна комісія, а потім – члени виконавчого комітету. Тепер – лише комісія.
🤰 Створили комісію та затвердили «Положення про розгляд кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». Вже є одна із Чортківської громади, яка претендує на присвоєння такого звання, готуватимемо документи.
👶 Розглядали питання про надання статусу дитини постраждалої внаслідок війни, надання дозволу на дарування квартири, надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу автомобіля від імені малолітньої дитини тощо.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту