Чортків online

ОСВІТЯНСЬКА КОМАНДА ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИВЧАЄ ВПРОВАДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ EDDY

 
Освітянська команда Чортківської громади у складі керівників закаладів дошкільної та загальної середньої освіти на чолі з начальницею управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмилою Поліщук беруть участь у форумі щодо впровадження платформи Eddy.
🗣«Наша команда освітян має честь брати участь у важливому форумі, присвяченому впровадженню єдиної цифрової платформи Eddy для освітнього простору. Eddy – це інноваційна платформа, яка об’єднує всі необхідні цифрові інструменти для побудови ефективної освітньої діяльності. Дякуємо організаторам форуму за можливість ознайомитися з передовими технологіями та обмінятися досвідом з колегами з інших навчальних закладів інших громад!», – зазначила Людмила Поліщук.
☝️Завдяки своїм унікальним можливостям та інноваційним підходам платформа Eddy цілком відповідає викликам наших реалій. Гнучкість, інтерактивність та змога забезпечити прозору комунікацію — саме ці рішення вона пропонує для викликів сучасної освіти. А ще — безоплатність, аби кожен учитель та учень в Україні змогли скористатися новітніми технологіями. У час постійних випробувань це особливо цінно.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту