Чортків online

ПІДТРИМКА БІЗНЕС-ІДЕЙ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ

 
Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, в рамках роботи проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» за підтримки іспанського Червоного Хреста продовжує прийоми анкет разом з бізнес-планами, а також документів на грантове фінансування для відкриття/розвитку/відновлення власної справи.
Подати свою бізнес-ідею можуть домогосподарства (демобілізовані ветерани війни та члени їх сімей, а також сім’ї загиблих Героїв) та внутрішньо переміщені особи з реєстрацією у м. Чортків, які мають можливість здійснювати господарську діяльність на території громади.
Найкращі бізнес-ідеї отримають фінансування до 100 тис. грн у два етапи (1 етап 50% суми гранту, 2 етап – наступі 50% суми гранту в разі успішного виконання умов бізнес-плану).
Сектори, які можуть претендувати на фінансування: сільське господарство, виробництво (крім виробництва алкогольних напоїв, зброї, тютюнових виробів та ліків), послуги, торгівля.
Подати анкети та копії документів, а також заповнені бізнес-плани можна до 25 червня за адресою: м. Чортків, вул. Зелена, 1 (Чортківська публічна бібліотека) під час візиту представників проекту.
Телефон для довідок: 050 04 50 712.
Усі деталі участі, шаблон анкети для заповнення, навчальні матеріали щодо заповнення бізнес-плану можна знайти за посиланням: https://drive.google.com/…/1Pmt0Zk6K6WMaDnMBUjghYAhUzF1…

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту