Чортків online

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДЗНАЧИЛИ У ЧОРТКОВІ

 
🎡Безкоштовні гірки, батути, атракціони, смачне морозиво, розважальна шоу-програма, аніматори, квести, майстер-класи, попкорн, солодка вата – це лише невеличка частина із того, що чекало на дітвору Чортківської громади у парку культури та відпочинку ім. І. Франка.
🥁Свято розпочалося для малечі при вході в парк, звідки вихованці садочків, шкіл та учасники змагань у супроводі ансамблю барабанщиць Чортківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. О. Барвінського попрямували до співочого поля.
Вздовж алей парку – торгові ряди із різноманітними сувенірами, прикрасами та іграшками. Чекали на дітвору і аніматори Чортківської молодіжної ради, котрі переодягнулись у костюми пса Патрона, Тома і Джеррі, Панди і Динозавра, веселили малюків та залюбки фотографувались.
🫧 Зі сцени співочого поля неймовірно цікаве, яскраве і талановите видовище подарували глядачам вихованці дошкільних навчальних закладів, чортківського «Палацу дітей та юнацтва», вокально-хореографічних ансамблів громади.
Окрім того, впродовж дня для дітей безкоштовно працювали батути, надувні гірки та інші атракціони. А ще благодійний ярмарок народних умільців, майстерклас від центру дозвілля та розвитку «Совенята», книжкові старти для малят, «Зелена бібліотека» просто неба, бульбашкове шоу, арт-простір від Чортківської молодіжної ради тощо.
🚔🚒Підготували сюрприз для малечі і поліцейські, і рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, і військові, які детально розповідали всім охочим про свою роботу, дозволили посидіти у спецмашинах та приміряти на себе справжню поліцейську форму.
БО БФ “Покрова Чортків” пригощав за донат всіх охочих кавою, попкорном, солодкою ватою та холодними напоями, кожному покупцеві давали талон із номером. А далі – лотерея: витягнули кульку із вашим номером – отримуєте подарунок.
📸Зрештою, як це було – дивіться у великому фоторепортажі Чортківської міської ради.
P.S. Чортківська міська рада дякує за сприяння у проведенні заходу директору ПСП «Ягільниця-В» Василю Вислоцькому, Чортківській молодіжній раді, центру дозвілля та розвитку «Совенята», Чортківській філії Тернопільського обласного центру зайнятості, квітковому магазину «ЮККА», Борису Нагурному та магазину «Раймаркет», церкві «Христос для всіх», благодійному фонду «Покрова Чортків».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту