Чортків online

УСПІШНИЙ ДОСВІД ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕЙМАЛА ДЕЛЕГАЦІЯ ІЗ ПОНАД 25 ГРОМАД ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

 
У рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» Чортків відвідала делегація з понад 25 громад Тернопільської області. Проєкт фінансує уряд Швеції, а реалізує Програма розвитку ООН.
Разом з учасниками були присутні регіональний координатор ПРООН в Тернопільській області Ігор Стефанів та Софія Близнюк, заступник директора департаменту – начальниця управління житлово-комунального господарства та енергозбереження департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОДА.
🔋♻️Директор КП «Агенція місцевого економічного розвитку» Олександр Карпенко та енергоменеджерка Чортківської міської ради Яна Бондаренко розповіли гостям про успіхи нашої громади у сфері «зеленої» енергетики, заходів з енергоефективності, проектної роботи, залучення міжнародних коштів для реалізації стратегічних проектів тощо.
☀️Члени делегації оглянули нещодавно встановлену сонячну електростанцію на насосній станції чортківського водоканалу «Хлораторна», потужність якої становить 15 кВт. Також ознайомились із ходом робіт із встановлення сонячних панелей на даху будівлі Чортківської центральної міської лікарні, потужність станції становитиме 50 кВт.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту