Чортків online

Проєкт порядку денного дев’яносто другої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

1.Про роботу комунальних підприємств «Чортків Дім», «Чортківський ККП», «Чортківське ВУВКГ» Чортківської міської ради щодо укладення договорів про надання послуг за 2023 рік та поточний період 2024 року.

2.Про роботу дошкільних закладів Чортківської міської ради  в 2023 році.

3.Про затвердження Положення про управління соціального захисту та охорони здоров’я Чортківської міської ради у новій редакції.

4.Про затвердження Програми надання грошової допомоги для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з придбанням лікарських засобів важкохворим жителям Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

5.Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги

6.Про підтримку реалізації проекту «Нове будівництво гібридної фотоелектричної станції на покрівлі житлової будівлі за адресою Тернопільська область, Чортківський район, Чортківська територіальна громада, м. Чортків»

7.Про внесення змін до  Програми матеріально- технічного  забезпечення військових формувань та військовослужбовців призваних на військову службу під час мобілізації до лав Збройних Сил України та інших військових формувань для захисту України  від збройної агресії російської федерації на 2024 рік. 

8.Про внесення змін до Програми «Розвитку системи оповіщення та  інформатизації цивільного захисту Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»

9.Про внесення змін до Програми захисту Чортківської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2024-2026 роки.        

10.Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду

  1. 11. Про внесення змін до рішення міської ради від 08 грудня 2023 року №1769 «Про затвердження Програми придбання у комунальну власність Чортківської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2024-2026 роки»

12.Про внесення змін до основних фінансових показників підприємств на 2024 рік та затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств «Благоустрій», «Міськсвітло», «Парковий культурно-спортивний комплекс», «Ритуальна служба», «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», «Чортків дім», «Чортківський комбінат комунальних підприємств», «Чортківський міський транспорт» Чортківської міської ради за I квартал 2024 року.

13.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чортківської міської ради на 2024-2026роки.

14.Про внесення змін до рішення міської ради від 08 березня 2024р  №1942 « Про надання дозволу  комунальному підприємству «Чортківський міський  транспорт» міської ради на проведення закупівлі транспортних засобів»

15.Про внесення змін до рішення міської ради  від   08 грудня  2023 року №1787 « Про  умови оплату праці міського голови на 2024 рік»

16.Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.

17.Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.

18.Про внесення змін  і доповнень до рішення міської ради від 8 грудня 2023 року №1797 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік».

19.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул. Незалежності, м.Чортків, Тернопільська область

20.Про внесення змін в рішення  Чортківської  міської ради від 04 лютого 2022 р. №939.

21.Про передачу в оренду КП «АМЕР» (керуючій компанії індустріального парку «Chortkiv-West») земельної ділянки по вул.Об’їзна в м.Чорткові Тернопільської області.

22.Про надання дозволу ПП «Росохач м’ясо» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Росохач Тернопільської області.

23.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону), розташованих вул. Ягільницька в м.Чорткові Тернопільської області.

24.Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

25.Про надання дозволу Южді Михайлу Йосиповичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.

26.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

27.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Білій Лілії Іванівні земельної ділянки, розташованої по вул. *** а в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

29.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Омаровій Оксані Орестівні земельної ділянки, розташованої по вул. ***** в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

30.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Поворознику Івану Михайловичу по вул. *** в м. Чортків Тернопільської області.

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність Гришкову Миколі Васильовичу земельної ділянки, розташованої по вул. **** в м. Чортків Тернопільської області.

32.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Мрія 2А»  по вул. Йосифа Сліпого, 2А в     м. Чортків Тернопільської області.

33.Про припинення права оренди земельною ділянкою по вул. Штокалівка в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

34.Про припинення права оренди земельною ділянкою по вул. Богдана Хмельницького в м. Чортків Тернопільської області.

35.Про передачу земельної ділянки в постійне користування Тернопільському обласному центру з гідрометеорології  по вул. Об’їзна в м.Чортків Тернопільської  області.

36.Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що підлягає передачі у власність шляхом викупу по вул. Людвіга Носса,8А в м. Чортків Тернопільської області.

37.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельні ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

38.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку комунальної власності по вул.Романа Шухевича в м.Чортків Тернопільської області.

  1. Різне

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту