Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ВИКОНАЛИ КРАНІОПЛАСТИКУ ЧЕРЕПА ВАЖКОПОРАНЕНОМУ ВОЇНУ ЗСУ

 
На базі Чортківська центральна міська лікарня нейрохірурги Тернопільська обласна клінічна лікарня – Ігор Загрійчук та Степан Стефанчук – виконали важке оперативне втручання – краніопластику черепа – воїну 41 окремої механізованої бригади Олегу О.
37-річний чоловік родом із міста Березівка Одеської області. 28 грудня 2023 р. під час бойового завдання Олег отримав важке осколкове поранення у голову.
Першу допомогу воїну надавали у лікарні в Дніпрі, згодом перевезли до Тернополя, а потім – до Чорткова. Саме тут Олег проходив реабілітацію протягом тривалого часу та очікував на оперативне втручання. Зазначимо, що за час перебування у нашому медичному закладі стан воїна покращився.
Адміністрація Чортківської центральної міської лікарні контактувала із ТОВ 3D Metal Tech – київською 3D лабораторією, яка друкує вироби із титану, надавши пакет документів воїна Олега, що підтверджує наявність отриманої на війні травми. Знайшлись закордонні партнери фірми «3D Metal Tech», які погодились оплатити титанову пластину для нашого воїна, тож таким чином вона потрапила до Чорткова.
Оперативне втручання пройшло успішно, далі Олега очікує черговий етап реабілітації.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту