Чортків online

НА БЛАГОДІЙНОМУ АУКЦІОНІ ЗІБРАЛИ ПОНАД 250 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ДЛЯ 42 БРИГАДИ

 
Вже можна із впевненістю констатувати – задум із проведенням благодійного аукціону у Чорткові для потреб Збройних Сил України виявився вдалим! Сотні людей завітали на подію, хтось – поспостерігати, а хтось – позмагатись за цінний лот.
З-під молотка продавали різноманітні трофеї наших воїнів Збройних Сил України, використані артилерійські та мінометні снаряди, гільзи від снайперських гвинтівок, прапори із підписами військових та навіть екс-главкома ЗСУ Валерія Залужного, використану ПЗРК «Ігла» та чимало іншого. 🎨Попередньо лоти тематично розмальовували і професійні митці, і дітвора Чортківської громади.
Частину лотів презентували особисто воїни 42 окрема механізована бригада, власне для потреб яких і організовували благодійний аукціон, а саме на придбання РЕБ.
🪖 Найдорожчим лотом виявився тубус із зображенням загиблого воїна Жолондека Сергія, який розмалював його син Олександр – за нього колектив Чортківської центральної міської лікарні заплатив 22 тисячі гривень. Найдешевше – по 250 грн – учасники аукціону купляли розфарбовані маленькі використані гільзи.
🔝👏У підсумку, благодійному фонду БО БФ “Покрова Чортків” вдалось отримати… 257 200 грн + 200 доларів США!
Це суттєвий вклад у придбання РЕБ для нашої чортківської 42 окремої механізованої бригади. Тож щиро дякуємо усім, хто долучився до такої важливої справи!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту