Чортків online

ЧОРТКІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СРІБНОГО ВІКУ ДОЛУЧИВСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЕКТУ

 
Університет Срібного Віку Чортків, що діє на базі Палацу дітей та юнацтва, долучається до Всеукраїнського проекту «Бабусині зайці», суть якого – психологічна підтримка діток, що опинились у стресових ситуаціях, у зв’язку з війною. Такі проекти добре відомі в США, Канаді, Великобританії та інших країнах під назвою «Бабусині ведмедики».
Бабусі у багатьох містах країни (і Чортків в нашій особі не пасе задніх) з любов’ю виготовляють таких зайців, а психологи та ювенальна поліція вручає їх діткам. Там, де йде евакуація дітей з прифронтових областей, працює відомі евакуаційні групи «Білий янгол».
«Дитинка дізнається, що точно є бабуся, яка його любить та молиться за неї, і ще тісніше притискає до себе зайця від бабусі. До нас звернулась волонтерська організація «Наша Перемога», запропонувала співпрацю. Тепер ми чекаємо на посилку від них із матеріалами для роботи, а потім буде відеоурок з техніки виготовлення зайців. Нічого купляти не потрібно, необхідні тільки ваші добрі руки та люблячі серця! Хто хоче долучитися до цього проекту (1 раз на тиждень), можете записатися, звернувшись до мене у Палаці дітей та юнацтва», – розповідає директорка університету Наталія Войтенко.
Сподіваємось, і ви підтримаєте наш проект «Бабусині зайці»!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту