Чортків online

ЧОРТКІВСЬКА «ПЕРВИНКА» ОТРИМАЛА НОВОГО ДИРЕКТОРА

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько представив колективу Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги нового директора медичної установи – Тетяну Овсинську. Із нею підписали контракт терміном на 1 рік. До цього Тетяна Олегівна працювала заступницею директора Чортківської центральної міської лікарні.
Спершу голова громади подякував за роботу багаторічному очільнику чортківської «первинки» Ярославу Ратушняку: «Мені було комфортно із вами працювати. Результатом співпраці задоволений, але наступає момент, коли ми повинні рухатись ще швидше та вибудовувати нову стратегію. Ви робили свою роботу якнайкраще, особливо у такий важкий час реформ». Зазначимо, що Ярослав Петрович залишиться працювати у медичній сфері – у Чортківській центральній міській лікарні.
Представляючи нового директора закладу, міський голова зауважив, що напередодні призначення окреслив Тетяні Овсинській ключові завдання, котрі стоятимуть перед нею: «Свою позицію озвучив чітко, буду сподіватись, що колектив підтримає наше спільне бачення роботи. Головне завдання – покращення співпраці з лікарнями. Щоб «первинка» більше працювала із державними закладами охорони здоров’я, а не з приватними лабораторіями чи кабінетами. Ми повинні розвивати безплатну медицину для людей, робити її ще більш доступною, за що НСЗУ оплачуватиме кошти і «первинці», і лікарні».
Новопризначена очільниця Чортківського ЦПМСД теж звернулась до Ярослава Ратушняка та нового колективу: «Ярослав Петрович – мій перший наставник. Завдячую у першу чергу йому, що я доросла до цієї посади, а також формування такого потужного колективу. Щодо наших планів – будемо розвиватись, покращувати умови як для медиків, так і пацієнтів, щоб у кожному кутку нашої громади люди відчували присутність і підтримку сімейних лікарів. Підвищимо націленість на профілактичні заходи, адже попередити захворювання це завжди легше, ніж лікувати запущені захворювання. Окремо розвиватимемо нашу власну лабораторну діагностику. Я відкрита до обговорення будь-якого питання, тож маю великі сподівання, що у нас спільно все вдасться».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту