Чортків online

ЧОРТКІВСЬКІ ЛІЦЕЇСТИ ЇЗДИЛИ НА ОБМІН ДОСВІДОМ У ФРАНЦІЮ

 
Міжнародне партнерство, яким активно займається Чортківська міська рада, продовжує давати практичні і корисні результати для жителів громади. Ця історія – про українсько-французький обмін учнівської молоді.
Учні Чортківського ліцею №1 імені Маркіяна Шашкевича та ліцею м. Безьє Jean Moulin Beziers зреалізували спільний освітньо-культурний проект з метою глибшого пізнання системи освіти, історії, культури та традицій Франції і України.
Під час проекту учні проживали у французьких сім’ях і мали можливість дізнатися більше про побут, звичаї та традиції місцевих жителів. Перебуваючи з французькими учнями на заняттях у ліцеї, діти були активними учасниками навчального процесу.
Українські школярі підготували культурну програму та презентації про ліцей ім. Маркіяна Шашкевича, Чортків та Україну, правдиво показуючи наше життя в сучасних реаліях війни.
Дякуємо нашим французьким друзям: вчителям, учням, приймаючим сім’ям, адміністрації ліцею, мерії м. Безьє Ville de Béziers за сприяння у підготовці та проведенні даного проекту!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту