Чортків online

КОМУНАЛЬНИКИ НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ З ОБРІЗКИ ТА КРОНУВАННЯ ДЕРЕВ

 
Спеціалісти комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс» надають платні послуги з санітарної обрізки дерев, валки по частинах та валки по частинах з їх завішуванням. Нагадаємо, що комунальники зобов’язані доглядати лише за деревами на території загального користування.
📈Вартість послуг на санітарну обрізку коливається від 300 до 1400 грн залежно від діаметру дерева, ціна на валку дерева по частинах стартує від 700 грн, а на валку дерева по частинах з їх завішуванням – від 1500 грн.
📞Для додаткових консультацій та замовлення послуги звертайтесь за тел. – 2-06-35.
❗️ Окремо хочемо звернутись до мешканців ОСББ! За санітарну обрізку чи повністю видалення дерев, що ростуть на вашій прибудинковій території, повинні сплачувати жителі ОСББ (у випадку звернень до КП «Парковий культурно-спортивний комплекс»).
❗️ Також зауважимо, що санітарка обрізка не потребує жодних узгоджень із управлінням комунального господарства міської ради. Натомість повне видалення дерева відбувається виключно після звернення громадян, обстеження стану дерева та рішення виконавчого комітету.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту