Чортків online

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БЕЗЬЄ (ФРАНЦІЯ) РОБЕРА МЕНАРА ДО ЖИТЕЛІВ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, ПРИУРОЧЕНЕ ДРУГІЙ РІЧНИЦІ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ, РОЗВ’ЯЗАНОЇ РОСІЄЮ

 
🗣 Минуло два роки, як ваш народ зазнав ворожих нападів. Два роки, які ви тримаєтесь, ви протистоїте безумству однієї людини.
24 лютого 2022 року історія засвідчила нам, що війна може знову повернутися у Європу. Загроза, яка здавалась нам далекою, химерною – була здійснена. Танки вдерлись у ваші міста і села, у землі виринали окопи, утворився фронт.
Повсякденне життя українців від Донецька до Львова раптом перевернулось з ніг на голову. Сьогодні сім’ї розділені, багато дітей стали сиротами. Метро перетворилось на шкільні класи та захисні укриття.
Україна вже два роки бореться за своє виживання як вільна та суверенна держава. Але ваша боротьба – це і наша боротьба. Ваш ворог Володимир Путін – це і наш ворог. Тому що, почавши велику війну у вашій країні, він поставив під загрозу безпеку усієї Європи.
Шановний Володимире та Чортківська громадо, я із вами з першого дня. Чортків і його 500-літня історія – це образ вашої країни, вона не може дозволити собі здатися. І Безьє пишається тим, що ми з вами і маємо можливість вам допомагати.
На зорі третього року війни звуки сирен та вибухи ракет вже знайомі всім у домівках, школах, на вулицях. Але життя бере верх над цим всім. Українці міцно тримаються і це ще більше дратує Путіна.
Україна, її воїни, її молодь показує, що вони палко вірять у свою перемогу і що вони б’ються за ідеали демократії, за свободу, за можливість самим вирішувати, як жити. Цього ніколи не можна забувати.
Висловлюю вам усю свою підтримку, ваш Робер Менар, міський голова Безьє, Франція.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту