Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі
м. Чортків 03 січня 2024 року
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів».
Управління освіти,молоді та спорту Чортківської міської ради (надалі – Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі:
I Філе куряче, четвертина куряча, м’ясо свинини 1 категорії (без кістки) для закладів освіти Чортківської міської ради» за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 – М’ясо
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-01-02-001323-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).
Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у закладах освіти Чортківської міської ради. Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування товару |
Кількість (кг) |
1. |
М’ясо свинини 1 категорії (без кістки) Лопатка (задня) свиняча1 категорії охолоджена, м’якоть чи пласт м’яса, знятий з частини напівтуші у вигляді великих шматків з видаленими сухожиллями та грубими поверхневими плівками, з залишенням міжм’язової з’єднувальної та жирової тканини, без стороннього запаху, рожево-червоного кольору. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більше ніж 5 мм. Вакуумне пакування, розфасовано в пластикові ящики, які дозволені для зберігання харчових продуктів. За термічним станом охолоджена. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. |
2600 |
2. |
Філе куряче Філе куряче охолоджене, виготовлене згідно чинного законодавства, без стороннього запаху, світло-рожевого кольору, вакуумне пакування, розфасовано в пластикові ящики, які дозволені для зберігання харчових продуктів. За термічним станом охолоджена. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. |
2500 |
3. |
Четвертина куряча Четвертина куряча охолоджена, виготовлена згідно чинного законодавства, без стороннього запаху, світло-рожевого кольору, вакуумне пакування, розфасовано в пластикові ящики, які дозволені для зберігання харчових продукті. За термічним станом охолоджена. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. |
2150 |
Якісні та технічні характеристики товару обумовлені вимогами: Харчування дітей у закладах освіти здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затверджену наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, далі – Інструкція), «Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205. Поставка товару має здійснюватися учасником-переможцем у 2024 році до комори кожного закладу окремо, згідно з графіком та маршрутом постачання на підставі заявок Замовника на кожний заклад освіти окремо. Учасник переможець зобов’язується виконувати вимоги чинного законодавства України, а в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012 № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів». Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) та відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», мікробіологічним критеріям затвердженим наказом МОЗУ №548 від 19.07.2012р. та державним санітарним правилам та нормам ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000-2001 затвердженим Постановою Головного державного санітарного лікаря України №137 від 20.09.2001 р. Відповідність господарської діяльності постачальника вимогам Закону України № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
Очікувана вартість предмета закупівлі складає 1150000,00 грн. з ПДВ
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.
Проєкт порядку денного та регламенту роботи сто дев’ятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання
Проєкт порядку денного та регламенту роботи сто дев’ятої сесії Чортківської міської ради VІІІ …Читати даліУНІВЕРСИТЕТ СРІБНОГО ВІКУ В ЧОРТКОВІ: ІСТОРІЯ УСПІХУ ТА РОЗВИТКУ
1 березня 2023 року у Чорткові на базі Палацу дітей та юнацтва офіційно розпочав …Читати даліЧЕРГОВА ДОПОМОГА ЗСУ: ДВА FPV-ДРОНИ ДЛЯ НАШОГО ЗАХИСНИКА!
Звітуємо про ще один внесок у нашу спільну боротьбу! Завдяки донатам колективу Чортківської міської …Читати даліЗАПРОШУЄМО НА ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ «БУЧА»
24 лютого відбудеться перегляд фільму «БУЧА». Час: 16:30 Місце: Культурно-інтеграційний центр Чорткова Вхід вільний …Читати даліКОМУНАЛЬНИЙ ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ ЧОРТКОВА ЗУПИНЯТИМЕТЬСЯ НА ХВИЛИНУ МОВЧАННЯ. ЗУПИНИ СВОЄ АВТО І ТИ!
Відповідно до розпорядження Чортківського міського голови Володимира Шматька, відтепер у Чорткові комунальний громадський транспорт, …Читати далі