Чортків online

ВОЛОНТЕРІВ, ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ ТА ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ

 
З нагоди Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування, які відзначають 5, 6 та 7 грудня відповідно, у Центрі культурних послуг ім. Катерини Рубчакової відбулось нагородження винуватців свят.
Усі ці три свята тісно між собою пов’язані, особливо у наших реаліях. Адже завдяки тим людям, які захищають нашу рідну землю від окупантів, людям, які допомагають нашій могутній армії не втрачати дух, та людям, які усіма своїми стараннями намагаються підтримувати демократизацію суспільства та вирішувати їхні проблеми – ми зберегли державність, попри повномасштабну російську агресію, ми досі можемо відчувати життя.
🗣«Точно недарма ці три свята стоять поруч. Волонтери, Збройні Сили України, місцеве самоврядування. Ми повинні говорити про єдність, ми повинні діяти єдино, бо у нас одна мета, чи не так? Час забути про політику, про партії, про поняття свій/не свій. Ми всі українці, ми всі протистоїмо ворогу, ми всі хочемо Перемоги. Окремо хочу попросити вас не залишати цю країну. Якщо хтось думає, що йому вдасться перечекати війну закордоном, то він сильно помиляється. Кожен із нас – це важливий гвинтик, без якого ніяк! Дякую тим, хто бореться, дякую тим, хто допомагає боротись, дякую усім, хто не байдужий!», – зазначив у вітальному слові міський голова Чорткова Володимир Шматько.
🏅З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування міський голова Володимир Шматько вручив волонтерам почесні нагрудні знаки «За сприяння війську» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, оголосив подяки Чортківського міського голови волонтерам, військовослужбовцям ЗСУ, працівникам органів місцевого самоврядування, найактивнішим головам ОСББ Чорткова.
Також подяки голови Тернопільської обласної ради оголосив військовим та працівникам місцевого самоврядування заступник голови облради Ігор Сопель.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту