Чортків online

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЇ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

 
У зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів з південного-заходу на території Тернопільської області 1-3 грудня очікується ускладнення погодних умов:
❗️ 1 грудня опади, по південній половині області у вигляді мокрого снігу та дощу. Місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Коливання температурних показників впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.
❗️ 2 грудня опади (сніг та мокрий сніг, подекуди з переходом в дощ), вночі та вранці значні опади. Подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах посилиться ожеледиця. Коливання температурних показників впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
❗️ 3 грудня вночі опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Вдень без істотних опадів. Вранці та вдень пориви західного вітру, 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря впродовж доби 0-5° морозу.
Погодні умови відповідатимуть І (жовтому) рівню небезпечності.
Такі погодні умови можуть ускладнювати роботу об’єктів енергетики, зв’язку, комунальних служб та порушувати рух транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту