Чортків online

ЧОРТКІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ ВЖЕ ВИКОРИСТОВУЄ ПОДАРОВАНЕ ФРАНЦУЗАМИ ОБЛАДНАННЯ

 
Фахівці Чортківського водоканалу вже почали користуватись подарованим французькими партнерами із м. Безьє обладнанням. Є вже перші практичні результати.
🛠Нагадаємо, минулого тижня представники водоканалу були у Франції, де отримували від колег із Безьє нове обладнання та відразу вчились ним користуватись. Йдеться про два детектори втрати води, пристрій для пошуку водопровідних та каналізаційних люків та прилад для вимірювання відстані.
🗣Як розповів начальник КП Чортків водоканал Віктор Гордієнко, протягом останніх днів спеціалісти працюють приладом для пошуку люків під асфальтом: «Знайшли вже дуже багато люків, які свого часу «закатали» асфальтом. Тепер ми їх знаходимо та підніматимемо на рівень дороги. Виявлені водопровідні люки дадуть можливість зробити ревізію колодязів, а виявлені каналізаційні – оперативно ліквідовувати закупорювання мережі, робити профілактичні чистки».
🔵🟤Відразу хочемо зазначити, що знайдені приладом люки спеціалісти водоканалу позначають мітками – синіми та коричневими.
🗣Ще надзвичайно цінними для водоканалу є два детектори втрати води. «Один шукає витоки за допомогою електромагнітних датчиків, інший – акустичний. Перший прилад показує орієнтовне місце витоку води, а другий дозволяє встановити точне місце. Це значно полегшує роботу, робить її оперативнішою та якіснішою», – пояснив Віктор Гордієнко.
🙏Чортківська міська рада та міський голова Володимир Шматько вкотре дякують муніципалітету Безьє та його очільнику Роберу Менару за співпрацю та чергову цінну допомогу! Ville de Béziers, merci beaucoup! 🇫🇷
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту