Чортків online

18 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРОГОЛОШЕННЯ ЛАТВІЙСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ!

 
Дорогий латвійський народе, наше латвійське місто-побратим Талсі та партнер – місто Валмієра! Від щирого серця вітаємо вас із найбільшим державним святом – Днем проголошення Латвійської Республіки!
Україну та Латвію впродовж багатьох-багатьох років пов’язують тісні партнерські та направду дружні відносини. І ви, ваш народ, вкотре це підтвердили вже у перший день повномасштабного вторгнення російської армії на українську землю.
Саме ви приймали у своїх домівках наших жінок та дітей, саме ви відправляли нашим воїнам та українцям, які тікали від війни гуманітарну допомогу, саме ви стали потужним голосом України у світі!
Чортківська громада вдячні муніципалітетам міст Талсі та Валмієра за потужну підтримку, за всі ті добрі справи, які ви вже встигли зробити для нашої громади, за непорушну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, за допомогу у боротьбі за незалежність та демократичні цінності. А ще – щиро дякуємо за те, що запрошували у гості дітей наших загиблих Героїв, поранених бійців та діючих воїнів Збройних Сил України. За це – окрема честь і хвала!
З нагоди свята, від імені усієї Чортківської громади бажаємо латвійському народові процвітання, миру та нових звершень на благо Незалежної Латвійської Республіки!
З повагою – міський голова Чорткова Володимир ШМАТЬКО
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту