Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВПЕРШЕ ПРОВЕДУТЬ ПУБЛІЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ

 
Чортківська міська рада використовує місцеві елементи демократії в дії. Вперше відповідно до Статуту Чортківської міської територіальної громади відбудуться публічні консультації із громадськістю. Вони проходитимуть у с. Біла у неділю, 19 листопада. У жителів села запитуватимуть, як вирішити проблему місцевого кладовища (розширювати діюче чи створювати нове).
Публічні консультації є однією з форм участі жителів Чортківської громади у місцевому самоврядуванні. Їх проводять з метою забезпечення участі жителів у вирішенні питань місцевого значення, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності місцевої влади.
Нагадаємо, із створенням Статуту громади Чортківській громади допомагали у рамках проекту Ради Європи в Україні «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період» (Рада Європи: громадська участь). Безпосередньо допомагали консультанти з розвитку інструментів громадської участі Максим Лациба та Максим Лукінюк.
Статут Чортківської громади затвердили рішенням сесії міської ради від 2 грудня 2021 р. №782.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту