Чортків online

ПРО ВИБОРИ СТАРОСТИ ТА ПРОБЛЕМИ СЕЛА: ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО ЗУСТРІВСЯ ІЗ АКТИВОМ СЕЛА БІЛА

 
У неділю, 12 листопада, міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із командою зустрілись із активними жителями села Біла у місцевому центрі культурних послуг. Основна тема зборів – обговорення кандидатур на вакантну посаду старости, втім йшлося і про доходи/видатки села, найбільш актуальні проблеми тощо.
Дискусія із громадою тривала майже три години. Міський голова представив аналіз доходів та видатків села у 2023 році, надавши вичерпний аналіз кожної заробленої та витраченої гривні: освіта, житлово-комунальне господарство, соціальний захист, культура тощо. Голова громади розповів жителям села про роботи, які виконали протягом року у закладах освіти, над чим працювали комунальні служби, що ще планують зробити.
Обговорили також питання розширення кладовища у селі, оскільки проблема залишається актуальною впродовж багатьох років. Домовились ухвалити рішення, яке буде прийнятним для більшості села.
Втім, найголовнішим питанням стало обговорення ймовірних кандидатур на посаду старости села, яка зараз є вакантною. Відповідно до законодавства, Чортківська міська рада повинна провести своєрідні вибори – громадські обговорення із жителями села. Охочі спробувати себе на цій посаді повинні написати відповідну заяву у міській раді, після чого ім’я кандидата буде внесено до бюлетеня. Вибори, найімовірніше, відбудуться вже наступної неділі, 19 листопада, та триватимуть протягом дня. На більш детальну інформацію очікуйте згодом.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту