Чортків online

ЗАПРОШУЄМО НА ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ ОКСАНИ ОСТРІЙЧУК «ДОТИК СВІТЛОМ»

 
Сьогодні, 8 листопада, о 17 год. у Публічна бібліотека Чортківської міської ради відкриватимемо яскраву виставку Оксани Острійчук «Дотик Світлом». Виставка діятиме до 30 листопада.
Про що Ви думаєте, коли бачите круті фотографії чи інші художні роботи? Що комусь пощастило мати професійну студію, найякіснішу техніку і всі можливості. Що хтось так вдало вигадав сюжет і має великий талант, один на мільйон? Що ви б теж так змогли, напевно, якби мали все, перелічене вище?
А Оксана Острійчук так не думала. Вона давно мріяла фотографувати, робити професійні кадри, творити красу і… взяла свою мрію в свої руки! Десятки спроб, сотні ідей, багато-багато творчої праці і наполегливості. Відтак у домашніх умовах, без професійного світла і студії, на доступній техніці та з вільною фантазією почали з’являтися її яскраві, насичені, живі і дуже красиві натюрморти.
…Віз із гарбузами на столику? – ось він. Мініатюрний кораблик із горіхової шкаралупки серед «океану» з дощок – теж вдалося. Пір’їнкова ніжність, намиста горобин, повітряний мікродесант кульбабок, романтичні гарбузики-лебеді, черешневий подих літа, впевнені барви дуба… плоди і барви оживають в неочікуваних амплуа, вихоплені уявою авторки. І все це – в неймовірній різкості, з акцентами світла, цілісне і вдале.
На відкритті авторка поділиться досвідом домашнього фото і (можливо) розкриє власні секрети роботи з натюрмортом. А ще – влаштуємо фотозону з осінньою красою і можливість створити свій власний натюрморт, як доказ того, що творити може кожен!
Приходьте дивитися на красу, беріть близьких, щоб насолоджуватися разом.
Зустрінемось 💙
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту